A-A

Wilt u uw woning veranderen?
Het geeft een prettig gevoel dat u uw woning naar eigen smaak en inzicht kunt aanpassen. Vandaar dat u wat ons betreft zelf veranderingen in de woning kunt aanbrengen, die passen bij uw persoonlijke voorkeur. Dat kan variëren van het plaatsen van een luxe keuken of badkamer tot het aanbrengen van isolatie en het verfraaien van wanden en vloeren.

Wat mag wel, en wat niet
Uiteraard zijn er ook regels. Een aanpassing mag bijvoorbeeld geen onveilige situatie opleveren. En de woning moet altijd opnieuw verhuurbaar zijn. Heeft u plannen om iets in uw huis te gaan veranderen, dan is het handig om vooraf te weten wat u wel en niet mag laten zitten in de woning als u verhuist en waarvoor u mogelijk dan een vergoeding ontvangt. Voor de zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud ervan.

Vraag altijd advies!
Wij raden u met klem aan om persoonlijk advies te vragen bij onze medewerkers van de afdeling Vastgoed. Zij vertellen u precies wat de mogelijkheden zijn bij het veranderen van de woning en hoe u dit het beste kunt (laten) uitvoeren. De afspraken worden dan ook met elkaar schriftelijk vastgelegd. Dit voorkomt de kans op een vervelende verrassing als u de woning verlaat.

 
Share on Google+
kwh keurmerk dementievriendelijk logo fairtrade logo