A-A

Wat te doen bij storingen

De Orangerie en De Zilvervloot Storingen huurders
Bij problemen met of storingen van uw warmtelevering (vloerverwarming) kunt u de storing doorgeven aan Vallei Wonen via (033) 286 07 40. Wij beoordelen of de storing zich in de woning bevindt, of dat het een algehele storing betreft. Als het laatste het geval is, dan melden wij de storing bij Eteck.
Heeft u geen warm water? Dan is er storing aan de warmtepompboiler. Dit kunt u rechtstreeks melden aan Feenstra via telefoonnummer (088) 845 50 00.

Storingen huiseigenaren
Bij problemen met of storingen van uw warmtelevering kunt u de storing doorgeven via het storingsnummer (085) 021 80 00 of via het klantportaal MijnEteck. Meldingen die binnenkomen via dit nummer worden geregistreerd, beoordeeld naar urgentie en opgepakt. Voor een (urgente) storing, verzoeken wij u daarom vriendelijk om bovenstaand telefoonnummer te bellen.

Het Groene Woud Storingen huurders
Zijn er problemen met of storingen van uw warmtelevering? Of heeft u geen warm water? Dan kunt u de storing doorgeven aan Feenstra, telefoonnummer (088) 845 50 00. Zij beoordelen of de storing zich in de woning bevindt, of dat het een algehele storing betreft. Als het laatste het geval is, dan melden zij de storing bij Eteck.

Storingen huiseigenaren
Bij problemen met of storingen van uw warmtelevering dient u uw storing door te geven via het storingsnummer (085) 021 80 00 of via het klantportaal MijnEteck. Meldingen die binnenkomen via dit nummer worden geregistreerd, beoordeeld naar urgentie en opgepakt. Voor een (urgente) storing, verzoeken wij u daarom vriendelijk om bovenstaand telefoonnummer te bellen.

Esdoornlaan ( 't Woudhuys) Storingen huurders
U kunt contact met Vallei Wonen opnemen via (033) 286 17 40.

Storingen huiseigenaren
Neem contact op met een door uzelf gekozen onderhoudsbedrijf. Bij uitval van het totale WKO systeem kunt u contact opnemen met Van Slooten via telefoonnummer (033) 472 00 33.

Punt van aandacht
Als er door de monteur wordt vastgesteld dat het probleem door lege batterijen in de thermostaat komt, dan ontvangt u altijd een rekening van Vallei Wonen. Controleer dus eerst zelf of de batterijen goed zijn!

 
Share on Google+
kwh keurmerk dementievriendelijk logo fairtrade logo